Zó richt je een zithoek in

2 0
Read Time1 Minute, 20 Second
Deze keer ga ik je uitleggen waar je allemaal op moet letten als je een zithoek gaat inrichten, want vooral in de woonkamer zijn ontzettend veel mogelijkheden (zelfs als je denkt er maar 2 te hebben).

Woonaccessoires

Met accessoires kun je heel eenvoudig jouw stijl en sfeer accentueren. Ook is dit een manier om een interieur persoonlijker te maken, dit is natuurlijk wel zo leuk als je er in gaat leven. Voeg spullen toe waar jij een fijne herinnering aan hebt en combineer deze dan met planten, vaasjes of stukjes kunst. 

Verlichting

Alweer, ontzettend belangrijk, voor het goed in kunnen inrichten van een woonruimte. Ook ik heb er wel eens naast gezeten (nu nog steeds eigenlijk). Behalve functionele verlichting aan het plafond is ook sfeerverlichting erg belangrijk bij het creëren van een fijne zithoek. Zorg er wel voor dat je vanaf de bank naar de tv nooit naar een lichtbron kijkt.

Vloerkleed kiezen

Zorg dat je bank en vloerkleed niet met elkaar gaan concurreren in maatvoering en kleur. Juist deze moet een goede aanvulling zijn. Als je wilt dat je bank eruit springt kun je beter kiezen voor een effen vloerkleed of een rustig dessin. Wil je dat het vloerkleed een eyecatcher is? Neem dan een lekker druk printje.

De juiste bank

Waar ga je de bank voor gebruiken? Waar komt de bank te staan? Past de bank in de woonkamer? Stof of leer? Welke stijl? Zit de bank lekker? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf van te voren moet vragen. Na deze keuzes vast gelegd te hebben, kun je aan de slag!

Lees deze anders ook nog even!

About Post Author

AllAboutTrends

Welkom op AllAboutTrends! Het trendcentrum voor jou om altijd up to date te zijn en blijven. Mijn naam is Collin Theloosen en ik schrijf de artikelen hier 🙂
Happy
Happy
50 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk

Pin It on Pinterest