Trendkleuren 2021

ArtikelPost Trendkleuren 2021
3 0
Read Time2 Minute, 35 Second
De trendkleuren van 2021 zijn er weer! Met ons oog op 2021 gaan we dan ook door naar ons volgende onderwerp. We gaan het hebben over kleur. En niet zomaar kleur, de trendkleuren van 2021! Die horen er natuurlijk ook bij 🙂

Brave Ground

Zoals ieder jaar heeft Flexa weer een nieuwe trendkleur uitgeroepen.

Voor 2021 is dit de kleur ”BraveGround” geworden. Dit is een neutrale bruintint. Het is een hele simpele kleur die niet schreeuwt en dus heel gemakkelijk als accentkleur gebruikt kan worden, maar je interieur wel lekker rustig en natuurlijk houdt.
Ideaal dus om deze kleur te combineren met accessoires met kleuren zoals zeegras, bamboe of lichtkleurig hout.
 
Ook voor als je het wel wat meer wilt laten springen is BraveGround de kleur voor jou. Want door de aardse tonen zullen de andere kleuren in je interieur meer stralen dan ooit!

Donker blauw

Als je fan bent van donkere, diepe kleuren maar bent uitgekeken op zwart, of het juist nog niet aandurft. Dan is donkerblauw the way to go! Een favoriet van mij is 100% krokus! Afgelopen jaar is deze kleur al flink gestegen op de lijst en mag dit jaar zeker nog blijven. Je hoeft natuurlijk niet meteen al je wanden blauw te schilderen, het kan stapje voor stapje of als mini accent door bijvoorbeeld een halve wand te donkerblauw te doen.

Bij een donkerblauw hoort natuurlijk ook een groen om die rustgevende, botanische sferen te creëren. Want wie houdt daar nou tegenwoordig niet van?!

Rood

Voor de echte waaghalzen onder ons is rood dé kleur voor jou. Ik moet eerlijk toegeven… ik zou het zelf denk ik niet durven. Of dit is omdat ik toch niet zo’n fan ben van rood of omdat het een enorme stap is weet ik niet zo zeker. Maargoed… voor jou. Ja jij. Is rood misschien wel de kleur voor bij jou in huis. Of in ieder geval een goede variant. Je kan het dan ook wat zachter aanpakken door een pastel-rood te gebruiken, dan is het een beetje roze achtig. Ook dit is niet voor iedereen weggelegd, maar ik weet zeker dat jij hier een heel mooi plaatje van kan maken!

Hoe is jouw 2021 tot zover? Al zin in die veranderingen van kleur of ben je voor nu wel even gesetteld?

Je kan ons nu ook volgen op InstagramPinterest en Facebook. Je kan je natuurlijk ook altijd nog even inschrijven op onze superleuke, wekelijkse nieuwsbrief! Om de meest recente nieuwtjes omtrent artikelen, nieuwe artikelen en AllAboutTrends meteen in je mailbox te ontvangen.

Als jouw persoonlijke trend-assistent hoop ik je te kunnen helpen met de inrichting van jouw interieur!
Alle antwoorden op de meest gestelde woonvragen vind je hier.

Wil jij op onze InstagramFeed verschijnen?!

Gebruik dan #AllAboutMyTrends en wij zullen jouw foto op onze pagina posten. Hoe leuk is dat? Een stukje van AllAboutYourTrends op AllAboutTrends 😉

Veel inspiratie en woonplezier voor iedereen.

Heb jij nou vragen, opmerkingen, ideeën of andere leukigheid? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@allabouttrends.nl.

About Post Author

AllAboutTrends

Welkom op AllAboutTrends! Het trendcentrum voor jou om altijd up to date te zijn en blijven. Mijn naam is Collin Theloosen en ik schrijf de artikelen hier 🙂
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
50 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
50 %

Dit vind je misschien ook leuk

Pin It on Pinterest