Tips om georganiseerd te raken in 2021

Ik kan niet geloven dat we al halverwege februari 2021 zijn … ja … eenentwintig, eenentwintig! Ik zie een nieuw jaar altijd als een nieuwe start, het is de perfecte gelegenheid om te brainstormen over nieuwe doelen om aan te pakken en dromen om te vervullen. Ik hou ervan om elk nieuw jaar georganiseerd te beginnen! Er is iets met me georganiseerd voelen aan het begin van een nieuw jaar waardoor ik me productief en opgewonden voel om weer aan het werk te gaan. Met dat gezegd zijnde, is georganiseerd worden een stuk gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Begin gewoon

Denk er niet te veel over na en begin gewoon! Organiseren heeft een sneeuwbaleffect en soms begint het moeilijkste. Hoe langer je het uitstelt, hoe beangstigender het wordt. Ik zet mijn favoriete afspeellijst aan en begin gewoon. Binnen 15 minuten voel je je zo gemotiveerd en wil je niet meer stoppen!

just start

Herschik je meubels

Het herschikken van je toekomst of interieur kan helpen om je ruimte als nieuw te laten aanvoelen! Ik doe dit vaak omdat het me helpt geïnspireerd te blijven en mijn huis een fris gevoel geeft.

Digitale opruiming

Dit is een grote die vaak onopgemerkt blijft of waaraan wordt gedacht. Hoewel het geweldig is om je huis in te richten, denk er dan ook eens over na om je leven digitaal op te ruimen! Meld je af voor nieuwsbrieven, verwijder ongebruikte apps, oude foto’s, afspeellijsten en zelfs contacten. Ik ga ook door mijn bureaublad en zorg ervoor dat alles naar de juiste mappen wordt verplaatst of verwijder alles wat ik niet nodig heb.

Maak / organiseer uw agenda

Of het nu een fysieke agenda of googlecal is, neem even de tijd om deze bij te werken! Voeg verjaardagen toe, dagelijkse taken, je trainingsschema enz. Je kunt dingen ook in categorieën en kleurcodes onderbrengen! Het is zo handig om een ​​kalender te hebben om je op het goede spoor te houden!

Overweldigd? Probeer hapklare projecten

Voel je je nog steeds overweldigd? Doe een stapje terug en begin met kleine projecten. Misschien is het een la die je door wilt gaan of onder de gootsteen die je gedaan wilde hebben. Begin klein en heb niet het gevoel dat je alles in één keer moet organiseren, je komt er wel !!

Maximaliseer alle ruimte

Gebruik uw ruimte slim! Wonen in een klein appartement kan krap beginnen te worden, maar vergeet niet om alle ruimte die je hebt te maximaliseren. Mijn grootste tip is om de ruimte onder je bed te benutten! Je kunt er seizoensartikelen of zelfs koffers enz. Onder opbergen. Het toevoegen van hangende planken en organizers kan ook zoveel helpen bij het organiseren van uw keukenladen en het opruimen van werkbladen!

Doneer

Kleding is iets wat ik persoonlijk altijd vergeet door te nemen. Doneer, verkoop of geef alles weg wat niet meer bij je past of wat je niet meer wilt. Hetzelfde geldt voor meubels en woonaccessoires!

Je kan ons nu ook volgen op InstagramPinterest en Facebook. Je kan je natuurlijk ook altijd nog even inschrijven op onze superleuke, wekelijkse nieuwsbrief! Om de meest recente nieuwtjes omtrent artikelen, nieuwe artikelen en AllAboutTrends meteen in je mailbox te ontvangen.

Als jouw persoonlijke trend-assistent hoop ik je te kunnen helpen met de inrichting van jouw interieur!
Alle antwoorden op de meest gestelde woonvragen vind je hier.

Wil jij op onze InstagramFeed verschijnen?!

Gebruik dan #AllAboutMyTrends en wij zullen jouw foto op onze pagina posten. Hoe leuk is dat? Een stukje van AllAboutYourTrends op AllAboutTrends 😉

Veel inspiratie en woonplezier voor iedereen.

Heb jij nou vragen, opmerkingen, ideeën of andere leukigheid? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@allabouttrends.nl.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...