Terugkijken op de trends van 2019

1 0
Read Time1 Minute, 14 Second
Het is de 31… de laatste dag van 2019. Oh wat is de tijd snel gegaan dit jaar! In dit artikel gaan we even terugkijken op alle trends van 2019.

Spiced Honey

Hoe kun je eromheen? Je ziet hem overal… de kleur van 2019 was Spiced Honey. Hoewel ik deze honingbruine kleur persoonlijk niet mooi vindt, hij is veel gebruik voor het grotere werk. De kleur op zich zelf heb ik dus niks mee, ik ben zelf wel van mening dat deze goed te combineren is met bijvoorbeeld zwart, donkerblauw en donkerbruin.

PVC vloeren

Ik heb dus ook helemaal voldaan aan de vloerentrend van 2019, want dit was namelijk een PVC vloer. Ookal ben ik mijn vloer zelf een beetje beu ondertussen, het is toch echt een super grote trend geweest dit jaar. PVC vloeren zijn ideaal, veel minder last van beschadigingen en vlekken.

Ijsblauwe keuken

De keukentrend van dit jaar was een lichte keuken. Wit en ijsblauw zijn de kleuren, ikzelf vindt een witte keuken echt heel mooi. Het liefst heb ik een witte, hoogglans keuken met mat zwarte details, maar helaas heb ik niet de luxe dat ik mijn keuken mag veranderen van de huurbaas. 

Natuurlijke badkamer

In 2019 was je badkamer een complete jungle. Natuurlijke materialen als beton en hout waren hét. Ook planten mochten in veelvoud worden geplaatst in je badkamer. Ik hoop wel dat je er op gelet hebt welke planten je in je badkamer hebt gezet en dat ze nog leven voor 2020😉

About Post Author

AllAboutTrends

Welkom op AllAboutTrends! Het trendcentrum voor jou om altijd up to date te zijn en blijven. Mijn naam is Collin Theloosen en ik schrijf de artikelen hier 🙂
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk

Pin It on Pinterest