Terugkijken op de trends van 2019

Het is de 31… de laatste dag van 2019. Oh wat is de tijd snel gegaan dit jaar! In dit artikel gaan we even terugkijken op alle trends van 2019.

Spiced Honey

Hoe kun je eromheen? Je ziet hem overal… de kleur van 2019 was Spiced Honey. Hoewel ik deze honingbruine kleur persoonlijk niet mooi vindt, hij is veel gebruik voor het grotere werk. De kleur op zich zelf heb ik dus niks mee, ik ben zelf wel van mening dat deze goed te combineren is met bijvoorbeeld zwart, donkerblauw en donkerbruin.

PVC vloeren

Ik heb dus ook helemaal voldaan aan de vloerentrend van 2019, want dit was namelijk een PVC vloer. Ookal ben ik mijn vloer zelf een beetje beu ondertussen, het is toch echt een super grote trend geweest dit jaar. PVC vloeren zijn ideaal, veel minder last van beschadigingen en vlekken.

Ijsblauwe keuken

De keukentrend van dit jaar was een lichte keuken. Wit en ijsblauw zijn de kleuren, ikzelf vindt een witte keuken echt heel mooi. Het liefst heb ik een witte, hoogglans keuken met mat zwarte details, maar helaas heb ik niet de luxe dat ik mijn keuken mag veranderen van de huurbaas. 

Natuurlijke badkamer

In 2019 was je badkamer een complete jungle. Natuurlijke materialen als beton en hout waren hét. Ook planten mochten in veelvoud worden geplaatst in je badkamer. Ik hoop wel dat je er op gelet hebt welke planten je in je badkamer hebt gezet en dat ze nog leven voor 2020😉

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...