Lekker tijd voor jezelf

De dagen worden weer korter en de avonden zijn weer langer. Love it, want dit betekend dat we eindelijk weer wat me-time hebben. Kaarsjes aan, wijntje erbij en lekker lang wegkruipen op de bank onder een dekentje of tegen je geliefde. Wij Nederlanders weten als geen ander hoe we het gezellig moeten maken in huis dus kom maar op met die sneeuwstorm, want wij zitten lekker binnen!

Kaarsjes = sfeer

Hele avonden tafelen met elkaar bij een pruttelend haardvuur en je favoriete muziekjes op de achtergrond. Om de sfeer in huis te verhogen mogen de kaarsjes weer aan en kies je voor mooie dekentjes en knusse kussens voor op de bank.

Vintage

Vintage is back in diepe kleuren, ideaal voor een warme winterinrichting. Overal zijn vintage spullen in overvloed verkrijgbaar, dus leef je uit! Ga voor donkere wintertinten als bruingrijs of begin bij mooie herfstkleuren zoals mosterdgeel met grijsgroen. Vloerkleedjes zijn ook weer helemaal in! Ga voor een oriëntaals model om de vintage look helemaal af te maken. Dit gaat ook in combinatie met een naturel inrichting en zelfs industrieel.

Tip!

Er hangt natuurlijk al zo’n heerlijke sfeer nu, kaarsjes, dekentjes, kussens, kleden en ga zo maar door. Maar hoe kan je jouw interieur nou nog een extra boost geven en het nog comfortabeler maken? Lampen! Ik zie je al denken, hoe maken lampen het nou weer gezelliger? Nou, ik zal het je even vertellen. Ik ben al een hele tijd aangetrokken geweest tot het idee om mijn woning steeds slimmer te maken, nu heb ik laatst slimme lampen gekregen en ik ben verkocht! Voor iedere stemming of sfeer die ik wil kan ik heel simpel de kleur en helderheid van de lamp aanpassen, met mijn telefoon! Nu zijn het nog maar 2 lampen die ik kan bedienen, maar ik twijfel er zeker niet over om er meer te gaan kopen. Deze lampen zijn zeker prijzig, daarom heb ik nu met mijn vriend afgesproken dat we maandelijks 1 slim apparaat kopen, zodat we niet in een klap super veel geld kwijt zijn en het steeds verder kunnen opbouwen. Er staat nu ook al een slimme luchtbevochtiger, niet alleen handig voor als je zoals mij bent en extreem veel planten moet hebben, het is ook goed voor je gezondheid! Vooral in deze tijd van het jaar… de verwarming gaat weer omhoog en hierdoor wordt de lucht super droog. Ik raad het zeker niet af om te investeren in een luchtbevochtiger, er zijn ook heel veel verschillende soorten, maten, kleuren en resultaten. 

Lichtjes

De oh zo bekende fairy lights kunnen natuurlijk niet ontbreken. Je kan er vrij veel mee…
Je zou bijvoorbeeld na een van die gezellige avondjes op de bank met een glas wijn de lege fles kunnen vullen met deze leuke lichtjes. Instant sfeermaker voor op de koffietafel of op een dressoir. Je kan ze natuurlijk gewoon over het plafond spannen, maar wil je het nou net wat minder obvious? Begeleid de lampjes dan langs een richel of de randen van het plafond. Misschien heb je wel mooie, klassieke steunbalken en kan je deze volgen. Ik vindt het ook altijd mooi als de lampjes door een plant heen zijn gehaald, een echt magische sfeer.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...