Je huis opnieuw inrichten voor €0

Je huis opnieuw inrichten voor €0

Wil je een frisse nieuwe look, maar beschik je niet over het benodigde geld om je huis helemaal opnieuw in te richten? Er zijn zoveel eenvoudige tips en trucs om een ​​ruimte voor €0 te transformeren … ja, je leest het goed! Ik heb al deze tips persoonlijk zelf gebruikt, soms kan een kleine verandering het verschil maken in een kamer. Hoewel winkelen voor nieuw meubilair en decor leuk is, zijn hier een paar manieren om wijzigingen aan te brengen in je ruimte zonder een cent uit te geven!

Meubels verplaatsen

Dit kan een ruimte binnen enkele uren en zonder kosten VOLLEDIG transformeren. Soms kan het verplaatsen van een bank naar de andere kant van de kamer of het verplaatsen van meubels in je slaapkamer het verschil maken. Probeer alles wat je kunt uit de ruimte te verplaatsen, voeg de grotere stukken toe en dan de kleinere.

AllAboutTrends - Opnieuw Inrichten - Kop 1
AllAboutTrends - Opnieuw Inrichten - Kop 2

Winkel je ruimte

Vergelijkbaar met het bovenstaande, probeer je kussens te verplaatsen of de salontafel opnieuw in te richten. Je kunt decoraties van andere delen van het huis, zoals kunst aan de muur, verwisselen en stukken die je misschien hebt opgeborgen opnieuw bezoeken. Dit lijken misschien kleine veranderingen, maar ze kunnen een groot verschil maken.

Opruimen

Soms, wanneer een kamer oud aanvoelt, in plaats van er iets aan toe te voegen, bewerk je wat je hebt. Afscheid nemen van decor kan moeilijk zijn, maar vraag jezelf af: helpt dit item me om de sfeer te bereiken die ik wil voor deze ruimte. Als het antwoord nee is, dan is het tijd om uit elkaar te gaan of in een ander deel van je huis te gebruiken. Voel je je overweldigd? Kies een specifiek deel van de kamer om eerst op te focussen, en ga dan naar een ander deel als je klaar bent. Overweeg ook om ouder decor / meubilair te verkopen dat je misschien niet meer wilt, zodat je een nieuw budget aan decoraties kunt besteden zonder dat je in je eigen portemonnee hoeft te graaien.

AllAboutTrends - Opnieuw Inrichten - Kop3.1

Reframe

Heb je wat illustraties en foto’s die je nooit hebt kunnen laten zien? Verwissel gedateerd artwork met nieuwe prints of foto’s die je hebt. Wil je een meer artistieke benadering? Met een eenvoudig vel papier en een beetje acrylverf kun je een eenvoudig maar opvallend stukje minimal art maken. 

Ruil decor met je vrienden

Verzamel decor waar je niet langer van houdt en ruil met een vriend! Je weet nooit wat ze hebben rondslingeren en vanaf willen. Je kunt ook de Facebook-marktplaats en andere online sites bezoeken voor gratis meubels en decor.

AllAboutTrends - Opnieuw Inrichten - Kop 5
AllAboutTrends - Opnieuw Inrichten - Kop 6

DIY je decor

Deze tip is misschien niet helemaal €0, maar voor slechts een paar euro kun je je decor een geheel nieuwe look geven. Overweeg ook een eenvoudige mat zwarte of glanzende koperen afwerking voor een opvallend statement. Overweeg om letterlijk te sprayen… ALLES! Ik ben dol op het spuiten van vazen, dozen, decorbeeldjes, beelden, planken en meer! 

De volgende keer dat je op zoek bent naar een opfrisbeurt in je huis, vergeet dan deze eenvoudige tips en trucs niet. Je portemonnee zal me later bedanken!

Je kan ons nu ook volgen op InstagramPinterest en Facebook. Je kan je natuurlijk ook altijd nog even inschrijven op onze superleuke, wekelijkse nieuwsbrief! Om de meest recente nieuwtjes omtrent artikelen, nieuwe artikelen en AllAboutTrends meteen in je mailbox te ontvangen.

Als jouw persoonlijke trend-assistent hoop ik je te kunnen helpen met de inrichting van jouw interieur!
Alle antwoorden op de meest gestelde woonvragen vind je hier.

Wil jij op onze InstagramFeed verschijnen?!

Gebruik dan #AllAboutMyTrends en wij zullen jouw foto op onze pagina posten. Hoe leuk is dat? Een stukje van AllAboutYourTrends op AllAboutTrends 😉

Veel inspiratie en woonplezier voor iedereen.

Heb jij nou vragen, opmerkingen, ideeën of andere leukigheid? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@allabouttrends.nl.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...