Eenvoudige huurupgrades die het waard zijn

Ik heb zoveel eenvoudige (huurdervriendelijke) trucs geleerd die je huur kunnen transformeren. Hoewel ik het heerlijk vind om elke ruimte meer als thuis te laten voelen, is het belangrijk om te onthouden dat voordat je gaat verhuizen, elke verandering die je aanbrengt ongedaan moet worden gemaakt… hoe mooi ook!
 
Enkele go-to-upgrades die volgens mij absoluut de moeite waard zijn:

1. Plaktegels

Als je niet zo mooie vloeren hebt, raad ik ten zeerste aan om tegels te schillen en te plakken. Ze zijn ZO eenvoudig aan te brengen en net zo gemakkelijk te verwijderen voordat je gaat verhuizen. Ik zweer je dat ze zo’n verschil maken.

2. Plak backsplash

Nog een andere peel-and-stick-optie, er is duidelijk een trend hier haha. Backsplashes zijn echt een middelpunt van elke keuken of badkamer. Als je niet verliefd bent op je gehuurde backsplash, kun je wat schil- en plaktegels kopen en de verouderde tegels gemakkelijk bedekken. Ik kies altijd voor simpele witte metrotegels of zelfs voor witte “bakstenen” tegels. Ze zijn ook heel gemakkelijk te verwijderen.

3. Non-permanent behang

Afhankelijk van hoe groot je muur is en hoeveel je wilt bedekken, kan het een beetje prijzig zijn. Ik denk dat het uiteindelijk de moeite waard is! Het voegt karakter en een leuk element toe aan elke kamer. Society6 heeft mijn favoriete verwijderbare behang, het is zo gemakkelijk aan te brengen en laat geen verf los.

4. Update de hardware

Een andere eenvoudige hack is om de hardware op kasten te vervangen. Als je keuken of badkamer verouderde hardware heeft, kun je deze eenvoudig veranderen. Zorg ervoor dat je een zak met de oude hardware bewaart, zodat je deze terug kunt wisselen voordat je vertrekt.

5. Verwissel de verlichting

Als je lamp oude, verouderde armaturen heeft, kun je de armaturen eenvoudig verwisselen voor iets dat esthetisch aantrekkelijker is. Als je niet weet hoe je de verlichting zelf moet vervangen, kun je een elektricien inhuren om ze voor je te ruilen. Verlichting is de sleutel tot het verhogen van elke ruimte en het zal je verhuur drastisch veranderen. In ons huidige appartement hebben wij de verlichtingsarmaturen in vrijwel elke kamer verwisseld!

Hopelijk helpen deze tips de volgende keer dat je vastzit in een sleur en niet zeker weet hoe je je huur kunt updaten!

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...