Hoe versier je je ramen voor Kerst?

4 0
Read Time1 Minute, 33 Second
Hoe versier je je ramen voor Kerst? Ramen zijn zo’n geweldige kans om een ​​magisch en etherisch kersttafereel te creëren. Er zijn zoveel manieren om je ramen te versieren, maar deze keer ga ik je mijn beste tips geven hiervoor!

Beoordeel de situatie

Als je ramen versiert die vanaf de voorkant van je huis te zien zijn, dan wil je nadenken over hoe je symmetrisch kunt zijn. Je wilt ook nadenken over wat het beste bij je ramen en ruimte past. Wil je kransen, slingers, lichtjes etc. ophangen?

Voeg extra lampjes toe

Je weet hoeveel ik van kerstverlichting houd – hoe meer hoe beter. Hoewel je tegenwoordig heel veel vooraf verlichte slingers en kerstbomen hebt, kun je altijd meer toevoegen! 

Voeg items toe

Als je extra items gebruikt, kun je je ontwerp vergroten en het voller en indrukwekkender maken. Als je een krans gebruikt, moet je nadenken over wat je in het midden wilt hebben. Je ziet hier dat er een boog in het midden van deze guirlandes was en dus zit er een dennenappel aan weerszijden van waar de boog zou zijn.

Gebruik natuurlijk licht

Bij het kiezen van wat ik ga versieren, werk ik graag met het licht dat van nature door het raam zal gluren. En daarom deze foto hiernaast. Geïnspireerd om deze rode en heldere ijspegels te gebruiken, omdat het licht zou binnenkomen en ze tot leven zou brengen. Wat een fantastisch en dimensionaal zicht!

Creëer een focuspunt

Je wilt een uitgebalanceerd beeld creëren dat de aandacht naar de prachtige raamdecoratie laat bewegen. Op de foto hiernaast zie je het: het bindt de hele kamer aan elkaar en schildert de perfecte, gezellige kersttaferelen die je kunt zien zodra je het huis binnenloopt!

Ik WEET dat een mooi huis de kracht heeft om je leven te veranderen en we zijn vastbesloten om dat te doen.  Geniet met ons mee van de kerstvreugde en heerlijke warmte.

About Post Author

AllAboutTrends

Welkom op AllAboutTrends! Het trendcentrum voor jou om altijd up to date te zijn en blijven. Mijn naam is Collin Theloosen en ik schrijf de artikelen hier 🙂
Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk

Pin It on Pinterest