Hoe versier je je ramen voor Kerst?

Hoe versier je je ramen voor Kerst? Ramen zijn zo’n geweldige kans om een ​​magisch en etherisch kersttafereel te creëren. Er zijn zoveel manieren om je ramen te versieren, maar deze keer ga ik je mijn beste tips geven hiervoor!

Beoordeel de situatie

Als je ramen versiert die vanaf de voorkant van je huis te zien zijn, dan wil je nadenken over hoe je symmetrisch kunt zijn. Je wilt ook nadenken over wat het beste bij je ramen en ruimte past. Wil je kransen, slingers, lichtjes etc. ophangen?

Voeg extra lampjes toe

Je weet hoeveel ik van kerstverlichting houd – hoe meer hoe beter. Hoewel je tegenwoordig heel veel vooraf verlichte slingers en kerstbomen hebt, kun je altijd meer toevoegen! 

Voeg items toe

Als je extra items gebruikt, kun je je ontwerp vergroten en het voller en indrukwekkender maken. Als je een krans gebruikt, moet je nadenken over wat je in het midden wilt hebben. Je ziet hier dat er een boog in het midden van deze guirlandes was en dus zit er een dennenappel aan weerszijden van waar de boog zou zijn.

Gebruik natuurlijk licht

Bij het kiezen van wat ik ga versieren, werk ik graag met het licht dat van nature door het raam zal gluren. En daarom deze foto hiernaast. Geïnspireerd om deze rode en heldere ijspegels te gebruiken, omdat het licht zou binnenkomen en ze tot leven zou brengen. Wat een fantastisch en dimensionaal zicht!

Creëer een focuspunt

Je wilt een uitgebalanceerd beeld creëren dat de aandacht naar de prachtige raamdecoratie laat bewegen. Op de foto hiernaast zie je het: het bindt de hele kamer aan elkaar en schildert de perfecte, gezellige kersttaferelen die je kunt zien zodra je het huis binnenloopt!

Ik WEET dat een mooi huis de kracht heeft om je leven te veranderen en we zijn vastbesloten om dat te doen.  Geniet met ons mee van de kerstvreugde en heerlijke warmte.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...