Ideeën voor een herfstveranda

Een herfstveranda is de eerste stap om je gasten een echt warm welkom te bieden tijdens de koudere maanden. Als het weer somber is, gaat er niets boven aankomen bij de deur van huis waarvan je weet dat het je zal omhullen met gezelligheid en herfstdecorideeën die nog steeds knikken naar de oogverblindende kleuren, texturen en veranderingen die zich in de natuurlijke wereld ontvouwen. De herfst is een zacht verlichte, mooie tijd van het jaar. Een tijd om de warmte van de zomer te vieren, gevangen in de kleur van de ontspannende tuin, gouden bladeren en resterende slaperige bloemen.

Schik clusters van seizoensgebonden accessoires

Met de wereld die net buiten je raam verandert, is het moeilijk om de natuur niet centraal te stellen in je herfstdecorideeën voor buiten. Het is een tijd om de overgang van de focus van buiten naar binnen te verwelkomen, terwijl je nog steeds de laatste bloei van de natuur vóór de winter viert. Een gemakkelijke manier om dit te doen, is door een uitnodigende seizoensoogst van de geschenken van de natuur rond onze deuren en veranda’s te creëren.

Het creëren van lage clusters van natuurlijk decor naast je deur of rond kolommen zijn perfecte ideeën voor de veranda en zullen het gevoel creëren van planten die organisch uit de grond ontspruiten.

Gebruik grote vazen en potten voor stengels met pompoenen en pompoenen rond de basis

Clusters

Een krans voor de herfst, is niet alleen voor kerstmis

Krans

Wacht niet tot december om je voordeur wat decoratieve liefde te laten zien, het opnemen van herfstkransideeën in je veranda-ontwerp is een geweldige manier om wat hoogte in je ontwerp te brengen. Net als in de kersttijd zorgt de natuurlijk overvloed van het seizoen voor ideaal voer voor het maken van kransen. In deze tijd van het jaar laat je echter de glitter en feestelijke strikken achterwege en houd je het simpel.

Voor een eenvoudig kransidee draai je de gedroogde wijnstok om zichzelf heen om een twijgachtige natuurlijke vorm te krijgen. Het weven van herfstbladeren, veren, dennenappels of met bessen beladen takken in je basis zal interesse toevoegen. Als je je ambitieuzer voelt, kun je zelf proberen appels te rijgen, zoals in dit indrukwekkende en unieke voorbeeld.

Maak het gezellig met een buitentapijt

Ben je dol op je woonkamer herfstdecor? Begroet je gasten dan met een klein deel ervan op je veranda. Door weerbestendig textiel bij je veranda op te nemen, geef je je gasten het signaal dat binnen een gezellig toevluchtsoord wacht. Buitentapijten zijn de perfecte overgangstoevoeging.

Een vloerkleed of loper in een veranda zal het gevoel van de ingang van een huis onmiddellijk bijwerken en veranderen, Of het nu gaat om een statement vloerkleed of een eenvoudig visgraatdesign, de toevoeging van een vloerkleed of loper zet de toon voor de rest van het interieur.

Buitentapijt

Laat je herfstgebladerte losbarsten

Herfstgebladerte

De vurige okers van herfstbladeren inspireren altijd de beste herfstkleuren voor onze interieurs, dus zorg ervoor dat je ze in hun natuurlijke staat optimaal benut in je buitenruimtes. Dit kan eerder in het jaar wat planning vergen, maar denk erover na om planten in je veranda en zijn omgeving te introduceren die van nature een oogverblindend display zullen creëren als de herfst eraan komt.

Beperk je pompoenen niet tot Halloween

Ze zijn een blijvende fan van Halloween-decoratie-ideeën, maar dat is niet de enige rol die de pompoen in de herfst moet spelen. Behalve dat ze heerlijk zijn, maken ze ook het hele seizoen grillige toevoegingen aan een niet-spookachtig herfstverande-decor.

De traditionele weergave heeft de neiging om pompoenen en kalebassen te gebruiken. Prachtig gevormd en gekleurd, ze zijn gemakkelijk te plaatsen in groepen die een gevoel van het seizoen overbrengen.

Weg met het snijwerk en groepeer miniatuur varianten rond grotere voor een gelaagde look.

Als je ze voor Halloween door elkaar haalt, zijn er ook enkele hedendaagse trucs om op te letten. Gebruik voor een veiliger Halloween-pompoenidee batterijkaarsen in uitgesneden versies. 

Pompoenen

Verlicht je trap met lantaarns

Lantaarns

We willen allemaal dat onze gasten een warme gloed voelen wanneer ze ons huis binnenkomen, dus waarom niet bij de deur beginnen? Als je ruimte hebt, creëert de finishing touch van een paar verlichte lantaarns terwijl de donkeren nachten vallen, een heerlijk verleidelijk welkom voor een bezoek van vrienden en familie.

Als je een trap naar je voordeur hebt, plaats dan lantaarns of kaarsen in windlichten op elke trde aan de zijkanten, zoals in dit voorbeeld wordt aangetoond. Je kunt deze groeperen met kale kalebassen op een laag niveau.

Hoe moet ik mijn veranda in de herfst decoreren?

Kijken naar de natuur is de beste manier om een echt sfeervol herfstthema voor je veranda te creëren. Pompoenen, kalebassen en dennenappels behoren tot de meer voor de hang liggende stukken, maar er zijn ook veel mooiere herfstbloemen en bladeren. 

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...