Hoe door de herfst somberheid te komen

Met koud weer kunnen we verwachten nog meer tijd in onze huizen door te brengen! Terwijl je huis je gelukkige plek zou moeten zijn, heeft de winterse somberheid de neiging om iedereen te treffen. Vooral na de opwinding van de vakantie kan de somberheid van de winter je een somber gevoel geven. Wilde een paar manieren delen om JOU en JE HUIS deze winter minder somber te laten voelen!

Sport

Kom in beweging! Lichaamsbeweging stimuleert endorfines waardoor je je beter voelt, het is ook een geweldige manier om stress te verbranden. Bundel je en maak een wandeling of ga een paar keer de trap op en af. YouTube heeft een aantal geweldige trainingen van 15 tot 30 minuten om je bloed te laten stromen.

DIY

Je huis kan extra somber aanvoelen omdat je er al zo lang in zit. Breng wat tijd door op Pinterest of YouTube en kijk of je een doe-het-zelf idee kunt vinden die je interesse wekt. Je voelt je in een mum van tijd geïnspireerd en hebt een leuk project om in het weekend aan te pakken. Niets haalt me ​​uit mijn herfstige somberheid dan een leuk DIY-project! 

Selfcare

Breng de spa bij je thuis en beleef een zelfzorgavond. Of dat nu een bubbelbad + je favoriete film is of een gezichtsmasker + een fles wijn. Vergeet niet om tijd voor jezelf te nemen en plan een avondje ontspanning!

Plant ouderschap

Voeg wat planten toe aan je huis, het toevoegen van een plant brengt echt schoonheid en rust in een ruimte. Als je over wetenschap wilt praten: er zijn veel voordelen voor de geestelijke gezondheid om planten aan je omgeving toe te voegen, van lagere stressniveaus tot het bevorderen van de productiviteit en zelfs het op smaak brengen van je volgende maaltijd! Ik heb trouwens een hele blogpost geschreven over hoe je de beste plant kiest voor elke kamer in je huis, die lees je hier!

Laat het licht binnen

Zeg vaarwel tegen je verduisterende gordijnen en laat het licht binnen! Als je de hele dag thuis doorbrengt, kan het gesloten houden van de gordijnen je huis donker en somber maken. Overweeg transparante gordijnen of houd je gordijnen overdag open.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...