Halloween-trends om te vieren zonder stijl op te offeren

Oktober is synoniem met Halloween, maar het kan moeilijk zijn om het favoriete festival van de herfst in de mode te vieren. Het is echter mogelijk om hulde te brengen aan het seizoen zonder dat het gimmick aanvoelt.
Als je op zoek bent naar Halloween-ideeën met een design-led, dan zijn deze nieuwste Halloween-trends degene die je vanaf 1 november niet wilt weghalen – beschouw ze als herfstdecorideeën met een spookachtig randje.

1. Investeer in bronzen accenten voor een seizoenspalet

Ik raadt aan om deze tinten subtiel weer te geven in de ideeën van je woonkamerherfstdecoratie door te investeren in herfstachtige accessoires, waaronder kaarsen en votieven.

Kiezen voor stoffering in warme rode en bruine tinten, zoals Burnt Sienna, is ook een geweldige optie voor herfstdecoratie, en koperkleurige ornamenten en tafelgerei zullen warm en uitnodigend aanvoelen in je huis terwijl de temperatuur buiten begint te dalen.

Bronzen Accenten

2. Experimenteer met geëtste pompoenen

Geëtste Pompoen

Geëtste pompoenen zijn de subtiel stijlvolle pompoentrend die aan beide kanten van de Atlantische Oceaan een statement maakt – en dat niet voor niets. 

Ets door de huid te splijten en lichte schade aan te richten tijdens het tekenen van je ontwerp. De pompoen blijft dan groeien en geneest net zoals bij een insectenbeet. In tegenstelling tot een insectenbeet, is het resultaat een prachtig verheven litteken dat het geëtste effect geeft.

3. Creëer een contrast met vleermuis silhouetten

Hoewel een op vleermuis geïnspireerd decor niet conventioneel bovenaan onze herfstlustlijst staat, laat ik je zien hoe je de voorkant van je huis mee kan pakken.

Als het gaat om het decoreren van onze voordeur voor de herfst, begin ik graag met een meer neutrale herfstlook-basis en breng dan in oktober een laag Halloween-decor aan. Vorig jaar was het de trend om een mix van pastelkleurige pompoenen en bloemen en dan vleermuizen, kraaien, webben en schedels toe te voegen voor een spookachtige toevoeging.

De vleermuizen bieden een monochroom contrast met de meeste voordeuren – maar deze esthetiek ziet er net zo seizoensgebonden uit wanneer ze ook tegen een neutraal geschilderde muur worden geplaatst.

Vleermuis Silhouetten

4. Kies voor humeurige bloem displays

Humeurige Bloem

Net zoals koperen accenten een gevoel van Halloween in een schema brengen, doen diepgekleurde bloemen een soortgelijke knipoog naar het feest zonder je palet te overweldigen.

Vermijd de overdreven versierde arrangementen en laat je in plaats daarvan rechtstreeks van buitenaf inspireren, en kies voor donkere toonkleuren die nu in overvloed aanwezig zijn.

Een massa diep kastanjebruine hortensia’s, weergegeven in een grote urn, naast een paar stelen aubergine Himalaya kamperfoelie en een paar grotere takken, zorgt voor een fantastisch elegant display, vol met diepe, stemmige tonen.

Deze tinten zijn het perfecte herfsttafeldecoridee voor oktober en even opvallend als ideeën voor het decoreren van een dressoir.

5. Ga traditioneel met een scandi twist

Pompoenen zijn misschien wel de meest bekende Halloween-decoratie, maar de beroemde winterpompoen heeft een Scandi-coole make-over gekregen die zelfs in het meest minimalistische interieur past. Dit jaar is het jaar van de witte pompoenen – het chique antwoord op het traditionele hoofdbestanddeel – dat zowel rustiek als modern is – wat betekent dat het indruk zal maken op elke stijl van huis.

Traditioneel Scandi
Moge de rest van je maand geraffineerd spookachtig aanvoelen.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...