Een verrassing in je interieur

Je maakt een kamer of een heel huis persoonlijk door middel van het toevoegen van kleur, bijzondere meubels en unieke accessoires. Ik tip jou over hoe je jezelf en anderen juist verrast met jouw stylingskeuzes.

Twist

Een familiebank kan het hart van het huis vormen om met zijn allen neer te ploffen. Aan een drie meter lange tafel met comfortabele stoelen kun je eindeloos tafelen. Een interieur hoeft niet altijd serieus te zijn, er mag ook best humor in zitten. Dit kan je doen door bijvoorbeeld een opvallende kleur te gebruiken of een afwijkend meubelstuk te plaatsen. 

Kleurgevoel

Wat is nou de beste manier om het allemaal wat spannender te maken? Door te spelen met kleur natuurlijk! Het is een kwestie van een beetje of een hele boel lef. Neutrale kleuren vormen een heerlijk zachte basis, maar een beetje poppen mag wel. Er is vast wel een wand in jouw woning waar je een beetje mee kan experimenteren. Om klein te beginnen kies je eerst voor bijvoorbeeld je lievelingskleur. Gun jezelf te tijd om eraan te wennen en in het ergste geval verf je de muur simpelweg weer over.

Finishing touch

Veel accessoires maken een interieur al snel rommelig, ga dus eens voor één opvallend item dat indruk maakt. Dat kan een bijzondere lamp zijn, een opvallende behang, een uniek object of een daybed midden in de kamer. Combineer bijvoorbeeld authentieke details en moderne elementen en laat je vooral niet weerhouden door praktische bedenkingen, dan is niet onmogelijk.

Onverwachte combinaties

Het grote geheim van verrassingen in huis zit ‘m vooral in het mix en match effect. Het is veel beter te realiseren dan stug vasthouden aan een stijl in huis en levert als vanzelf originele resultaten op. Blijf simpelweg bijschaven tot het goed voelt en je verrassende interieur ook jouw persoonlijkheid weerspiegelt. 

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...