De perfecte thuiswerkplek

Thuiswerken is de afgelopen maanden de nieuwe norm geworden. De verschuiving van kantoor naar huis of zelfs van school naar huis is niet de gemakkelijkste overgang. Als je tot 15.00 uur een pyjama draagt, weet dan dat je niet de enige bent. Dus hoe maak je nou de perfecte thuiswerkplek? Hier zijn enkele ideeën en tips voor het creëren van de perfecte WFH-ruimte:

Maak een speciale ruimte

Een speciale werkruimte is niet je bed of je bank. Hoewel het er voor iedereen anders uitziet, is een bureau of zelfs een eettafel een goede plek om te beginnen. Het belangrijkste is dat het een ruimte moet zijn waarin je je prettig en productief voelt. Wij hebben twee bureaus op ons kantoor, maar ik alsnog eigenlijk altijd aan de eettafel.
Iedereen is anders!

Organiseer, organiseer, organiseer

Investeer in organisatiesystemen om je pennen, papier, laders etc. georganiseerd te houden. Door je rommel op een afstand te houden, wordt je workflow verbeterd en blijf je op je A-game.

Beweeg tijdens je rust

Door op een bepaald tijdstip op te staan ​​en te sporten, kun je je dag energieker beginnen. Als je geen ochtendmens bent (zoals ik!), Besteed dan 20 minuten rond lunchtijd aan een snelle training. Dit zal echt het verschil maken in je dag, geloof me !!

Maak het jezelf gemakkelijk

Het hebben van een goede stoel, zitkussen of zelfs voetenverhoger is zo belangrijk, vooral als je voor langere tijd zit. Zorg ervoor dat je een stoel hebt die je hele lichaam goed uitlijnt, zelfs als dat betekent dat je een paar verschillende stoelen moet uitproberen of testen! Je rug zal me later bedanken!

Op het goede pad blijven

Hoewel virtuele takenlijsten en iCloud-agendaherinneringen mogelijk hebben gewerkt in een kantooromgeving, moet je soms teruggaan naar je handgeschreven wortels. Een fysieke planner, notitieblok of to-do-pad helpt je op het goede spoor te blijven.

Creëer een welvarende sfeer

Voeg sfeerverhogende elementen toe aan je WFH-ruimte, zoals een bureaulamp, planten, kaarsen of zelfs een luchtreiniger. Dit zal de stemming bepalen voor een productieve en gezonde workflow.

Be kind to yourself

Het kan moeilijk zijn om je aan deze nieuwe manier van leven aan te passen, vergeet niet om jezelf een pauze te gunnen en voor JOU te zorgen!

Je kan ons nu ook volgen op InstagramPinterest en Facebook. Je kan je natuurlijk ook altijd nog even inschrijven op onze superleuke, wekelijkse nieuwsbrief! Om de meest recente nieuwtjes omtrent artikelen, nieuwe artikelen en AllAboutTrends meteen in je mailbox te ontvangen.

Als jouw persoonlijke trend-assistent hoop ik je te kunnen helpen met de inrichting van jouw interieur!
Alle antwoorden op de meest gestelde woonvragen vind je hier.

Wil jij op onze InstagramFeed verschijnen?!

Gebruik dan #AllAboutMyTrends en wij zullen jouw foto op onze pagina posten. Hoe leuk is dat? Een stukje van AllAboutYourTrends op AllAboutTrends 😉

Veel inspiratie en woonplezier voor iedereen.

Heb jij nou vragen, opmerkingen, ideeën of andere leukigheid? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@allabouttrends.nl.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...