De keukentrends voor 2020

1 0
Read Time1 Minute, 26 Second

1. De nieuwe romantiek

In de romantische keuken kun je je creativiteit dit jaar op de vrije loop laten. Combineer zachte tinten, zoals roze, met ronde meubels en fluweelzachte stoffen. Net zoals in de natuur voorkomt, kun je roze in de keuken makkelijk toepassen: met kleuren die er net naast liggen en er vaag iets mee te maken hebben. Hoe meer je er samenbrengt, hoe meer het aanvoelt als een palet en hoe eigenzinniger je kunt afwijken van de basiskleur. En je servies? Die kun je mooi opbergen in een open wandkast. Mix en match daarnaast je tafeldekking, met een scheutje glans en goud voor de luxe verfijning.

2. Ronde vormen

Rond, ovaal, organisch, rondingen verschijnen in allerlei gedaantes, óók in de keuken. Zoete inval was nog nooit zo welkom als aan een ronde eettafel waar we makkelijk nog een stukje kunnen inschikken. Tafelen maar!

3. Rechte lijnen

Rondingen mogen dan ons interieur gaan bepalen, ze zullen de rechte lijnen niet verdrijven. Recht en rond, streep en cirkel, kegel en driehoek spelen samen een spel waarbij ze soms in elkaar overvloeien.

4. Natuurlijke materialen

In 2020 gaan we opnieuw veel natuurlijke materialen zien, zoals bijvoorbeeld een houten keuken, gecombineerd met een dun marmeren werkblad. Het resultaat is een keuken die rust, warmte en luxe uitstraalt.

5. Een duurzame keuken

Er zijn veel opties om je interieur duurzaam te maken. Gebruiken wat er al is, is echt het allerduurzaamst. Verf de deurtjes of zet andere grepen op je keuken. Wil je graag een nieuwe keuken aanschaffen? Bekijk de duurzame keukens van IKEA eens. In een keukenzaak is het belangrijk om veel vragen te stellen, zoals; van welk materiaal is het gemaakt? Zitten daar schadelijke stoffen in? Waar worden de keukens gemaakt?

About Post Author

AllAboutTrends

Welkom op AllAboutTrends! Het trendcentrum voor jou om altijd up to date te zijn en blijven. Mijn naam is Collin Theloosen en ik schrijf de artikelen hier 🙂
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
100 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk

Pin It on Pinterest