Tips voor het stylen van een buitenruimte

Ongeveer een paar maanden geleden kreeg ik de kans om mijn eerste buitenruimte te stylen! Het was echt een uitdaging en ik leerde al snel hoe anders het is om een ​​interieur versus een buitenruimte te decoreren. Hoewel ik schilderen en wanddecoratie mis, kon ik leuke manieren bedenken om een ​​buitenruimte te stylen en tot leven te brengen! Nu heb ik wat tips/trucs bedacht als het gaat om decoreren, ik wilde er hieronder een paar van delen:

1. Zoek een statement stuk

Meestal heb je bij buitenruimtes de neiging om eerst de grotere stukken aan te schaffen. Persoonlijk vind ik het heerlijk om eerst het statement-stuk te kopen en daar omheen te decoreren. Voor mijn outdoor-make-over was het eerste waar ik naar op zoek was de outdoor-sectie. Denk aan zitplaatsen, cabana’s, banken enz. Je wilt dat die stukken het belangrijkste middelpunt van het gebied zijn.

2. Accessorize met plantenbakken

Weelderig groen is een must voor elke buitenruimte. Til je groen naar een hoger niveau en investeer in een aantal chique plantenbakken. Plantenbakken helpen kleur en textuur in de ruimte te brengen. Je kunt die die je momenteel hebt gemakkelijk zelf maken met spuitverf en wat TLC.

3. Ga verticaal

Voor een buitenmake-over is een kruidentuinladder een leuk idee. Dit is niet alleen praktisch, maar creëert ook visuele interesse naar boven toe. In een binnenruimte zou je meestal een galerijmuur of kunstwerk aan de muren toevoegen om interesse te wekken, houd daar rekening mee bij het inrichten van je terras/tuin. Als een muurplanter niet jouw ding is, denk dan aan sculpturen, fonteinen en buitenkunst.

4. Verlichting toevoegen

Veel mensen zien buitenverlichting niet als decor, maar dat is het wel! Verlichting kan helpen bij het creëren van een warme omgeving en sfeer. Lichtslingers zijn altijd mijn favoriet om op te nemen, ze zijn eenvoudig in te stellen en hebben een enorme impact. Er zijn ook leuke lantaarns die je kunt toevoegen! Als je een verlengsnoer nodig hebt, kun je het snoer in gekleurd tape wikkelen zodat het opgaat in het gras/groen.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...