Bankstyling 101

Bankstyling 101. Want als er ook maar één plek is in huis die comfort schreeuwt dan is het die wel. Daarom is het stylen van je bank een belangrijke taak. Ik geef je vandaag 5 tips om snel aan de slag te gaan!

Begin neutraal

De basis voor iedere bank zijn natuurlijk kussens in neutrale kleuren of ingetogen patronen en rustige texturen. Verzamel eens de hoofdkleuren in je interieur en neem deze over in de kussens en dekens op de bank. Met wit, grijs en taupe zit je eigenlijk altijd wel goed!

Texturen

Heb je je neutrale basis? Mooi! Dan is het nu tijd om creatief te worden 😀 Leef je uit op verschillende texturen om wat leven op de bank te brengen. Kies voor een leuk patroon, glanzende stof of een leuk patroon. Linnen en wol zorgen voor extra warmte in het geheel.

Van alle markten thuis

Als je je bank styled ga je meestal voor verschillende vormen. Rond, vierkant, rechthoekig… Ze zijn van alle markten thuis; des te meer reden voor jou om hiermee te experimenteren! Ga in de basis voor vierkant of rechthoekig en voeg wat speelsheid toe met wat ronde en kleinere kussentjes.

Lagen

Hoe groter je bank is, hoe meer kussens er op passen natuurlijk! Gebruik de ruimte dan ook door veel lagen kussens tegen elkaar aan te zetten. Hoe meer kussens, hoe verder weg je kan kruipen in de bank 🙂 Voeg ook dekens en schapenvachten toe voor wat extra knusheid en zachtheid.

”Throw” Pillow

Dus hoe zet je de kussens nou neer? Nou… daarom heten het op zijn Engels ”throw pillows”. Het is eigenlijk heel letterlijk genomen. Voor een lekkere nonchalante en luchtige uitstraling kan je de kussens het beste gewoon op de bank gooien! 😀 Het kan natuurlijk geen kwaad om ze daarna wat te ordenen, anders kan het ook een zooitje lijken… En dat willen we natuurlijk niet.

Het is wat éh… al die kussens. Maar ja, wie kan er tegenwoordig nou zonder?! Hoe lekker je bank ook zit, met wat kussens zit je altijd net wat lekkerder.

Bankstyling 101

Hoe ziet jouw bank eruit? Laat het ons weten via de mail of via Instagram, hier kan je makkelijk #AllAboutYourTrends gebruiken.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...