AllAboutTrends 2020

Januari, we zijn er weer. Een compleet nieuw jaar met compleet nieuwe trends. Het is ondertussen alweer de 3e, maar nu kan je hier dé voorspelde trends voor 2020 vinden. Hoe zit jij met je goede voornemens? Een compleet nieuw interieur, altijd opgeruimd, trends bijhouden? Net zoals afgelopen maanden ga je hier op allabouttrends.nl weer de ins & outs vinden voor jouw interieur! Mijn goede voornemen? Ik post nu al een tijdje standaard op vrijdag tussen 11 en 12, vanaf nu, 2020, kun je ook op dinsdag een nieuwsbrief in je mailbox vinden met een nieuw artikel waarin ik je alles vertel over kleur, opruimen, gadgets, mijn voorkeuren, stijlen en ga zo maar door….

Planten

Het is eigenlijk wel een beetje voorspelbaar, maar ik kon niet blijer zijn toen ik dit bericht kreeg. Ons overvloed aan groen zal nog steeds onder de trends vallen. We kunnen ons met z’n alle nog steeds uitleven met reusachtige monstera’s en kleine sanseveria’s zonder dat iemand er een oordeel over kan hebben, want hé, het is een trend!

Hangplanten, kleine planten, grote planten, tropische planten, klimplanten, vetplanten, kamerplanten, tafelplanten, luchtplanten ga zo maar door. Ik zou er nooit genoeg van kunnen krijgen en hoop met heel mijn hart dat ze ook in 2021 weer terug gaan komen.

Natuurlijke kleuren en materialen

Ook dit was te verwachten, natuurlijke kleuren en materialen zullen nooit uit trend gaan. Dit zal altijd mooi blijven en een van de beste uitgangspunten voor een interieur. Je begint altijd met een neutrale basis als je kiest voor een tijdloze trend als deze, en kan vanuit daar alles uit de kast halen. Met een basis als deze kun je vrijwel iedere kant op, je kan er met gemak een industrieel of bohemian-like interieur van maken, al helemaal in combinatie met de meest fantastische blijvende trend van de planten.

Super slim

Technologische snufjes kunnen helpen om ons leven en onze woning zo efficiënt mogelijk in te richten. Tech hoeft de behoefte aan groen en duurzaamheid niet in de weg te staan, zonnepanelen en een slimme thermostaat zijn helemaal in sinds 2019 en zal zich waarschijnlijk ook blijven herhalen over de jaren. Nog zo’n tijdloze trend.

LED lampen die aangaan wanneer je ingesteld hebt, een verwarming die je aan kan zetten terwijl je van je werk naar huis rijdt. Tot een paar jaar geleden was het nog een natte gedachte. Zelfs ik begin nu aanvullende ideeën te krijgen, denk nou eens aan de functies van bijvoorbeeld de nieuwe Toon: meting van luchtvochtigheid, nu snap ik persoonlijk niet waarom deze functie wordt toegevoegd terwijl er niet eens een slimme toevoeging is om het meteen omhoog of omlaag te gooien.

”Niet zo standaard”

Contrasterende kleuren hoeven niet fout te zijn! Hiervoor hoeft niet te worden afgeweken van het eerdergenoemde natuurlijke kleurpalet dat we in 2020 terug zullen zien: een koraalkleurig kussen of een okergele vaas kunnen bijvoorbeeld prima gecombineerd worden met een aardekleur, lichtgrijs of gebroken wit. Ook in 2020 kun je gekke voorwerpen of opvallende kleuren combineren met items met een meer natuurlijke uitstraling voor een prachtige, moderne en persoonlijke inrichting. Wees niet bang om te experimenteren!

Multifunctioneel

De stedelijke bevolking groeit: dat betekent veel mensen, weinig ruimte en het vereist een slimme inrichting. Van deze demografische trend valt daardoor ook weer te verwachten. Zoals een tijdje geleden al de ”fiets-aan-de-muur trend” geïntroduceerd, maar er zijn meer manieren om een kleine ruimte zo in te richten dat alles erin kan en het er nog steeds leuk uitziet. Functionele oplossingen voor kleinere ruimtes hoeven zeker niet te misstaan en maken een interieur helemaal 2020-proof.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...