7 door de huisbaas goedgekeurde decor hacks

7 door de huisbaas goedgekeurde decor hacks

Het inrichten van een gehuurde ruimte kan een uitdaging lijken, veel verhuurders hebben bepaalde regels over wat je wel en niet kunt doen. Gelukkig zijn er zoveel geweldige merken die huurvriendelijke producten hebben gemaakt die je kunt gebruiken om het huis van je dromen te creëren.
Er zijn zoveel aanpassingen die je kunt aanbrengen om je ruimte bij te werken en je vrienden te verbazen. Ik wilde mijn top 7 hacks voor het inrichten van appartementen delen die echt werken, dit zijn trucs die ik geen schade achterlaten en je geen borgsom kosten!

1. Peel & stick 

Er zijn zoveel huurvriendelijke peel & stick-opties om je hele huis te transformeren. je hebt bijvoorbeeld FloorPops voor vloeren, peel & stick metrotegels voor backsplashes, marmer contactpapier voor werkbladen, verwijderbaar behang en zelfs peel & stick roestvrijstalen contactpapier om het uiterlijk van je apparaten te upgraden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Peel-Stick

2. Plak haken

Zodat je muurdecoraties aan de muren kunt hangen zonder de muren te beschadigen met spijkers of schroeven, ze werken geweldig! Sugru is een vormbare stopverf die rubberachtig wordt als hij droog is. Je kunt dit spul gebruiken om alles op te hangen, van planken tot papieren handdoekhouders.

3. Wissel je hardware om 

Je kunt de hardware op kasten en deuren eenvoudig verwisselen. Bijgewerkte hardware kan een grote bijdrage leveren aan het transformeren van je ruimte. Bewaar de originelen voor als je weggaat!

Ook kun je het sanitair vervangen, let hierbij wel op dat je de juiste koopt! Anders kan dit zorgen voor lekkages en zie je je borg niet meer terug…

4. Creëer opslag

Gestrest om opslagruimte? Kies voor een platformbed of bedverhogers om onder het bed opbergruimte te creëren. Geloof me, je kunt veel onder een bed opbergen haha. Toen ik nog op kamers zat heb ik samen met mijn vader een bed ontworpen zodat deze extra hoog was, zodat er 3 grote lades onder konden. Daar paste immens veel in, geloof me.

5. Houd vloeren krasvrij

Bevestig plakjes wijnkurk aan de poten van je meubel om krassen op houten vloeren te voorkomen. Een grote kras kan in je borgsom snijden. Dit is een snelle en gemakkelijke DIY om dat te voorkomen!

6. Verwissel de armaturen

Je kunt niet alleen oude en verouderde verlichtingsarmaturen vervangen, maar je kunt ook overwegen om sanitair en hardware uit te wisselen. De sleutel tot deze decorhack is om het originele licht of de kraan op een plek op te slaan die je gemakkelijk kunt bereiken als je naar buiten gaat. Zo creëer je overal je eigen vibe zonder dat je borg eraan gaat 🙂

7. Vraag het even na!

Als je echt een grote verandering wilt maken en erin wilt investeren, is een van mijn grootste tips om je huisbaas te vragen. Veel mensen gaan ervan uit dat hun huisbaas nee zal zeggen tegen ideeën voor decoraanpassingen. Dit is niet altijd het geval.

Hoewel het vinden van het perfecte appartement een uitdaging kan zijn, hoef je niet altijd te leven met de kaarten die je krijgt. Er zijn zoveel kleine, gemakkelijke swaps + updates die je kunt maken die een groot verschil zullen maken!

Je kan ons nu ook volgen op InstagramPinterest en Facebook. Je kan je natuurlijk ook altijd nog even inschrijven op onze superleuke, wekelijkse nieuwsbrief! Om de meest recente nieuwtjes omtrent artikelen, nieuwe artikelen en AllAboutTrends meteen in je mailbox te ontvangen.

Als jouw persoonlijke trend-assistent hoop ik je te kunnen helpen met de inrichting van jouw interieur!
Alle antwoorden op de meest gestelde woonvragen vind je hier.

Wil jij op onze InstagramFeed verschijnen?!

Gebruik dan #AllAboutMyTrends en wij zullen jouw foto op onze pagina posten. Hoe leuk is dat? Een stukje van AllAboutYourTrends op AllAboutTrends 😉

Veel inspiratie en woonplezier voor iedereen.

Heb jij nou vragen, opmerkingen, ideeën of andere leukigheid? Vul dan het contactformulier in of mail naar info@allabouttrends.nl.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...