5 tips voor je thuiswerkplek

Werk jij regelmatig vanuit huis? Ook thuis moet je werkplek een goed georganiseerde en inspirerende plek zijn. De looks zijn belangrijk, maar denk ook aan comfort en ergonomie. Ik deel 6 handige tips voor jouw eigen kantoor aan huis!

1. Opbergen is kunst

Een van de valkuilen van thuiswerken is de vage grens tussen werk en privé. Voor je het weet zit je te werken tussen al je papieren. Houd ook thuis een ‘clean desk policy’ aan en berg op wat je niet dagelijks nodig hebt. Gelukkig zit je op je thuiswerkplek niet vast een aan saaie kantoorkast. 

2. Creatief en inspirerend

Op een pegboard kun je al je reminders, to-do’s en afspraken kwijt. Een pegboard is het moderne antwoord op het aloude memobord of prikbord. Het inspirerende quotes op of zet wat persoonlijke spullen op plakes. Jij kiest bij deze wanddecoratie zelf waar de plankjes, haakjes en magneten komen. Hang ‘m horizontaal of verticaal op of combineer meerdere pegboards voor een groter gebaar op de wand.

3. Ruimtewinner

Een van mijn meest favoriete bureaus is de Vipack hiernaast, met het diepe bureaublad en de dunne tafelpoten voor en minimalistische, open look.  De zwarte poten in contrast met het licht houten tafelblad. De perfecte zithoogte en genoeg ruimte om jouw thuiswerkinstallatie te plaatsen. Bekijk ‘m anders even!

4. Houd het licht

Voldoende licht zorgt ervoor dat je minder snel vermoeid raakt en dus productiever bent. Kies het liefste voor een werkplek op een plek waar je voldoende lichtinval hebt. Ook goede verlichting zoals een bureaulamp is onmisbaar, hoe kan je immers werken zonder verlichting? Kies voor een verstelbare bureaulamp, zodat je het jezelf altijd gemakkelijk kan maken!

5. Dat zit wel goed

Het uitgangspunt bij het inrichten van je thuiswerkplek is de stoel. Hier pas je de hoogte van je bureau op aan. Stel je stoelhoogte zo in dat dat je voeten plat op de vloer staan en zorg dat je rug goed wordt ondersteund. 
De bureaustoel Nora is zo comfortabel dat veel mensen deze als bureaustoel gebruiken. De stoel is in hoogte verstelbaar en voorzien van stevige wieltjes.

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...