5 decortrends waar je gedag tegen kunt zeggen

Net als modetrends, komen en gaan trends in huisdecoraties! Met een nieuw jaar komt er een nieuwe start en als je van plan bent om opnieuw in te richten, is het handig om te weten wanneer er trends zijn en welke uit de mode raken.
Hieronder vind je een lijst met trends die in 2020 zouden moeten blijven!

Alles wit

Het is een lange run geweest, maar de geheel witte designtrend is voorbij. Dit is het moment om de minimalistische, neutrale kleurenpaletten over te slaan en in donkere tinten en rijke kleuren te springen. Onverwachte kleuraccenten in decoraccenten en warme kleuren zorgen voor een zeer tijdloos gevoel!

Farmhouse decor

Rustieke elementen zoals schuurdeuren en smeedijzeren accenten worden nu getransformeerd naar een modernere esthetiek. Sla witgekalkte elementen over en kies in plaats daarvan voor donkerder hout. Hoewel rustieke charme leuk was, is het tijd om de extra grote wandklokken te laten vallen!

Industriële verlichting

Industriële verlichting / “zichtbare” verlichting was overal! Het wordt tijd dat de Edison-lamp, de ophangdraden en de zwart metalen frames op de achtergrond gaan zitten. Het is tijd om vintage geïnspireerde verlichting te omarmen, zoals unieke hangers en klassieke schansen!

Mid-century modern

Terwijl de populaire interieurstijl uit de jaren 50 en 60 de afgelopen jaren overal is geweest, is de trend langzaam aan het verdwijnen. In plaats daarvan staat het op art deco geïnspireerde decor centraal – denk maximalistisch dan minimalistisch.

Shiplap

Shiplap is een snel vervagende trend, het was ooit een trendy manier om je muren te versieren, maar het is tijd om deze trend te laten rusten. Er zijn zoveel andere geweldige manieren om je muren te versieren, denk aan tegels, op gips geïnspireerde verf of zelfs rotan!

Dit vind je misschien ook leuk

Verf trends van 2022

De 9 kleuren die je nodig hebt voor de ultieme wondermuren Van aards geel tot zachtroze, deze nieuwste verftrends zullen de toon zetten voor de rest van je schema in

Lees Meer ...
Tablescaping

10 manieren om een ​​mooie tafelsetting te creëren voor de feestdagen Tablescaping is de trend die niet meer weg te denken is – zo creëer je een gevoel van gelegenheid

Lees Meer ...
Kleurtrends 2022

De nieuwste hoofdkleuren om komend jaar te gebruiken Op zoek naar de grootste kleurentrends voor 2022? Het begrijpen van kleur ligt aan de basis van alle beslissingen over interieurontwerp. Als

Lees Meer ...